Expressieschool

Expressieschool voor dans & creatieve expressie 2019Expressiedagen ‘Experiencing Fathers love’

gaan op uitnodiging. Dit gaat om een serie van zaterdagen, waarin onderwijs wordt gegeven over expressie in aanbidding. Deze dagen worden gekenmerkt door de aanbidding met vlaggen en dansen in een vrije en ontspannen sfeer. Georgine geeft theorieonderwijs via PowerPoint presentatie, en in de middag is er een workshop dans en vlaggen en andere vorm van expressie.
De dagen zijn los te volgen, maar het is een verrijking om ze allemaal mee te maken, omdat ze allemaal met elkaar in verband staan.
Onze vijf zintuigen geven een scala aan ervaringen, maar door religie hebben we een heleboel weggegooid. Dit is de tijd dat het Koninkrijk van God zichtbaar wordt, en we mogen terugpakken wat gestolen is. Het gewassen worden door het waterbad van het Woord, zalven door de Heilige Geest, en wandelen in de geestelijke wereld. Het maakt dat we God leren zien, horen,voelen, ruiken en ervaren.


Handelingen 15: 17 – “De vervallen hut van David gaat God herstellen, zodat de overige deel van de mensen God gaan zoeken en de mensen over wie de Naam van God is uitgeroepen.”

Aanbidding via reuk, door het gebruik van heerlijke oliën en geuren. Door voelen: de aanraking van de Vaders liefdevolle omarming. Door horen: Zijn stem te verstaan en de roep van de bazuin te horen. Proeven: door samen maaltijden te gebruiken. Alles draait om het verlossingswerk van Jezus en ons wandel en handel daarin. Het is bijzonder om de liefde van de Vader zo tastbaar dichtbij te mogen ervaren.


Joh. 14:25 zegt, “en wie Jezus lief heeft, zal geliefd worden door de Vader en Hij zal je lief hebben en Zichzelf aan je openbaren door een van je vijf zintuigen (grieks: phileo liefde).

Expressiedag “Het Vader en Moederhart van God”.

Koos en Georgine zijn aangesloten bij de Fatherheart World Comission en geven beide dit onderwijs. Deze Vaderhart boodschap is de basis van alle bedieningen: Het geeft ons basisvertrouwen in ons bestaan, en is de oorspronkelijke plaats waar we allemaal thuis horen. Het is ook de oorsprong van onze creativiteit en communicatie. De woonplaats waar rust is. Toch is niet ieder zo op z`n gemak met deze liefde. Door een verkeerd beeld van vader en moeder zijn we gekleurd, beschadigd. Door hoe Jezus de Vader bekend maakt, wordt dit beeld hersteld en leren we Vaders omarming ervaren.
Tripel CD 24,95 € bestellen, mail contact

Expressiedag “Geuren en Oliën uit de Bijbel”

Dit is een unieke expressiedag vanuit de studie die Georgina heeft gedaan over geuren en oliën . Geuren in de bijbel hebben een diepere geestelijke betekenis. Wij zijn een geur voor Christus in deze wereld als we het karakter van Jezus in ons laten rijpen.
Hoe doe je dat? Net als een geur en olie vrij komt uit een vrucht of hars. Door kneuzing, persing, verhitting en andere processen van het ‘sterven van je zelf’. Geur is een waarneming die een diepe werking in onze hersenen en daardoor onze geefst heeft. Door de betekenissen te leren van geuren gaat bv het bijbel boek Hooglied, over de bruid, veel meer spreken. Er word ge eindigd met een dansworkshop met dit thema. Dubbel CD 19,95 bestellen, mail contact

Expressiedag “Creatieve aanbidding”.

Door Koos en Georgine Hartnack. Georgine geeft op een sprankelende manier les op haar ” Expressieschool voor Aanbidding” en spreekt regelmatig op zondagen in gemeenten. Samen dienen ze met een vlaggenbediening in verschillende conferenties, en zijn oudsten in de gemeente “De Banier” in Kampen. Hun inzet is dat de expressie in aanbidding tot eer van Jezus is, en Hem verhoogt. Daarom is het volgen van de Heilige Geest, en de grootheid en de liefde van God kennen, hun belangrijkste drijfveer om deze bediening gezond te houden. Hierin willen zij ook mensen op te voeden: in de fijn gevoeligheid, creativiteit en artistieke vaardigheid van dansen en vlaggen zodat het de heerlijkheid weerspiegelt van Gods aanwezigheid. We mogen zijn als kinderen bij de Vader, spontaan en geliefd. Deze dag prikkelt tot nieuwe dingen. Dubbel CD € 19,95 bestellen, mail contact

Expressiedag “De bruiloft van het Lam”

Op deze nieuwe expressiedag wordt s`morgens een seminar gegeven d.m.v. een PowerPoint presentatie over de Bruid van Christus, de voorbereiding voor het Hebreeuwse huwelijk, de joodse feesten ( eigenlijk de feesten van God), en de opname van de gemeente.
Het onderwijs geeft een goed beeld wat een huwelijk eigenlijk inhoud, door de bijbelse visie.
In de middag is er een uitwerking in dans, vlaggen en expressie over dit onderwerp. We eindigen met een gezamenlijke bruidsdans waar iedereen de gelegenheid krijgt nog eens te mogen dansen in eigen bruidskleren, om zo voor Jezus onze bruidegom te dansen.Tripel CD € 24,50 bestellen, mail contact.