Expressieschool voor dans & creatieve expressie 2019Expressieve aanbidding, thema: "Dancing with the Father"

Een serie van 4 lessen (startend op vrijdag avond 12 april 2019 )

In het voorjaar van 2019 starten we weer met een nieuwe serie van 4 lessen van de Expressieschool voor creatieve aanbidding. Normaal geven we 10 lessen maar ivm herstel periode zijn het er nu 4.
Na vele seizoenen, hebben we gemerkt dat hier steeds meer vraag naar is. Ook jij kunt je hiervoor opgeven!

Het is voor jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderde, het maakt niets uit! Het gaat absoluut om het hart en niet hoe goed we het kunnen. Durf een verandering in je inwendige mens te maken door expressiviteit.Tijdens de lessen hebben we ook gewoon een hoop lol! Voel je vrij om een vriend(in) ook uit te nodigen, wel even opgeven.

Onze doel is om de Vader te eren en te naderen door Jezus, Zijn zoon, te aanbidden. Dans is een uiting van de liefdesrelatie tussen God en ons.
Ons lichaam is een God welgevallig offer, en een tempel van de Heilige Geest. Als we hiermee goed omgaan, in dans en expressie (het leren uiten van datgene wat in ons leeft), kunnen we komen tot een harmonieuze aanbidding voor God. Het is genezend voor de eenheid tussen geest, ziel en lichaam. Onze ervaring is dat het deelnemers bijzonder goed doet.

De 4lessen dragen bij aan plezier, zeer zeker geloofsopbouw, ontwikkeling van motoriek en dansvaardigheid, leren bewonen van het lichaam dat God aan jou heeft gegeven, zelfvertrouwen en vrijer worden in bewegingen.

De lesinhoud is gevuld met gebed, een stuk onderwijs, warming-up, diverse danssoorten op christelijke muzieksoorten. We leren werken toe naar vrije expressie in dans en dramatiek. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder vlaggen en doeken, we leren daar diverse technieken aan, maar het gaat om het hart.
De lessen worden gegeven door Georgine Hartnack en Ayla van der Pols en Koos Hartnack assisteren.

Data van de lessen (op vrijdag avonden van 20.00-22.00)

12, en 26 april
10 en 24 mei


De lessen worden gegeven in een professionele zaal. Trek gepaste schoentjes en kleding aan waar je lekker en vrij in kunt bewegen. (Je mag niet met gewone schoenen in de zaal.) Afzonderlijke lessen kunnen niet gevolgd worden, het is één geheel.
Kosten 95 euro voor 4 lessen van 2 uur.Opgave is verplicht.
Neem contact met ons op voor opgave, dan krijg je van ons de factuur en de bankgegevens, het lesgeld moet bij opgave, vooraf, worden voldaan. info en opgave: Georgine Hartnack: 038-3327752

Adres: Sporthal IJsselmuiden (Multi Zaal)
Oosterholtseweg 11
8271 PS IJsselmuiden 

Klik hier om U aan te melden voor de serie van lessen. U wordt dan doorgestuurd naar het contactformulier waar u als reden “Inschrijving” kunt opgeven.