expressie school

Expressie school voor dans en

creatieve expressie 2020

Een serie van 10 lessen

In het voorjaar van 2020 starten we weer met een nieuwe serie van 10 lessen van de Expressieschool voor creatieve aanbidding. Na vele seizoenen, hebben we gemerkt dat hier steeds meer vraag naar is. Ook jij kunt je hiervoor opgeven!

Het is voor jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderde, het maakt niets uit! Het gaat absoluut om het hart en niet hoe goed we het kunnen. Durf een verandering in je inwendige mens te maken door expressiviteit. Tijdens de lessen hebben we ook gewoon een hoop lol! Voel je vrij om een vriend(in) ook uit te nodigen, wel even opgeven.

mannen en vrouwen met vlaggen

creativiteit

expressie

aanbidding

vrij leren zijn

plezier

Onze doel is om de Vader te eren en te naderen door Jezus, Zijn zoon, te aanbidden. Dans is een uiting van de liefdesrelatie tussen God en ons.
Ons lichaam is een God welgevallig offer, en een tempel van de Heilige Geest. Als we hiermee goed omgaan, in dans en expressie (het leren uiten van datgene wat in ons leeft), kunnen we komen tot een harmonieuze aanbidding voor God. Het is genezend voor de eenheid tussen geest, ziel en lichaam. Onze ervaring is dat het deelnemers bijzonder goed doet.

De 10 lessen dragen bij aan plezier, zeer zeker geloofsopbouw, ontwikkeling van motoriek en dansvaardigheid, leren bewonen van het lichaam dat God aan jou heeft gegeven, zelfvertrouwen en vrijer worden in bewegingen.

De lesinhoud is gevuld met gebed, een stuk onderwijs, warming-up, diverse danssoorten op christelijke muzieksoorten. We leren werken toe naar vrije expressie in dans en dramatiek. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder vlaggen en doeken, we leren daar diverse technieken aan, maar het gaat om het hart.
De lessen worden gegeven door Georgine Hartnack en Ayla van der Pols en Koos Hartnack assisteren.

De lessen worden gegeven in een professionele zaal. Trek gepaste schoentjes en kleding aan waar je lekker en vrij in kunt bewegen. (Je mag niet met gewone schoenen in de zaal.) Afzonderlijke lessen kunnen niet gevolgd worden, het is één geheel. Kosten 215 euro voor 10 lessen van 2 uur per les.