coaching

CONSULT

ADVIES

BEGELEIDING

PRAKTIJK

GESPREKKEN VANUIT HET VADERHART VAN GOD

Praktijk

Gesprekken vanuit het Vaderhart van God om tot rust en vrijheid te komen. Leren je bestemming te ontdekken, identiteit te vormen en er in te gaan wandelen.

De duur van de gesprekken zijn 2 uur en worden in huiselijke omgeving gegeven. Het fijnste werkt om de 2 weken maar in overleg is veel mogelijk. Een of twee gesprekken zijn soms al een steun in de rug. Maar meer is ook mogelijk.

Contextuele benadering

Vaak zijn de achtergronden van ons levensverhaal de wortel van onze problemen. Contextuele benadering is een bredere benadering van de beleving en de levensgeschiedenis om een juiste eerlijke manier de bestaande relaties, familie achtergronden, aangeleerde normen en waarde patronen te bezien en van daaruit een evenwicht te brengen.

Het geestelijke aspect krijgt voorrang in de begeleiding. Van de cliënt wordt verwacht dat die zich daarnaar uitstrekt om op dit niveau hulp te krijgen van God want God is liefde. De basis het de liefde van God als Vader. De eerste jaren in het leven zijn van groot belang, daar ligt vaak de grond van beschadiging.

Georgine werkt dan ook vanuit God de Vader, de Schepper van alles, Jezus die de verlosser is, en de weg vrij maakt om weer in de oorspronkelijke bedoeling van het leven te kunnen staan in relatie met de Vader. En de Heilige Geest die ons gegeven is als Trooster door wie wij de Vader en de Zoon leren kennen.
Deze vrijheid is bedoeld voor iedereen. Je bent het waard om te leven en niet alleen te overleven. Erkenning en herkenning van je zelf. Ontdek jezelf vanuit de ogen van de gene die je lief heeft, die je ziet zitten en die geloof in jou bestaan heeft

Werkwijze

De gesprekken zijn eerlijk en oprecht van uit hart tot hart. Het couching wordt op ontspannen manier gegeven, de normen en waarden zijn vanuit de Bijbel als waarheid en God als een liefdevolle Vader. Innerlijk herstel door luisterend bidden. Onderwijs over het Vaderhart van God en vernieuwing van denkpatronen als zoon en dochter van God worden gegeven. Een weg naar een ontluikende vrijheid en genade.

Waar?

De begeleiding vindt plaats in huiselijke kring. De ervaring is dat de warmte van een thuis, de grenzen van koele afstand doet smelten waardoor meer veiligheid wordt ervaren.

 

moeder en dochter dansen